Leave Your Message
010203
За компанијата

ЗА НАС

Quanzhou ZanQian е еден од доверливите добавувачи на плетена и ткаена облека.

Задоволство ми е да ве запознаам со ZanQian Garment Co., Ltd. Ова е компанија за облека со добра репутација, фокусирана на квалитетен и професионален дизајн кој ги интегрира индустријата и трговијата. Компанијата се наоѓа во Quanzhou, провинцијата Фуџијан и е основана во 2021 година. Нејзиниот претходник беше ZhiQiang Garment Co., Ltd. основана во 2009 година. Имаме широк спектар на облека, главно за производство на деловни, јакни, надворешни и други серии на облека. Фабриката се простира на површина од 5000 метри квадратни и има 150 квалификувани работници. Операцијата во повеќе земји е доказ за нашиот успех во индустријата за облека.

Гледај Повеќе 6530fc27uz
2009 година
+
ФИРМАТА ОСНОВАНА
ВО 2009 ГОДИНА
5000
+
ФАБРИКАТА ЗАФАЌА ПОВРШИНА ОД
5000 КВАДРАТНИ МЕТРИ
150
+
КОМПАНИЈАТА ИМА ПОВЕЌЕ ОД
150 РАБОТОДАВАЧИ
100000
+
МЕСЕЧЕН РЕЗУНД НА КОМПАНИЈАТА
МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ 100.000 ОБЛЕКИ
партнер-13gie
сертификат-1v3w
сертификат-2fcw
сертификат-48rx
сертификат-5sz3
сертификат-353j
92 м
БВко3
01
01

НАША ОБВРСКА

Обезбедување на квалитет

Обезбедување на квалитет

Од дизајн, развој до производство и испорака, имаме строга контрола. Стапката на квалификувани производи при тестирање на производот е повеќе од 98%.

ветување204n

Гаранција за испорака

Повеќе од 10 производни линии, повеќе од 150 работници и месечно производство од повеќе од 100.000. Обезбедете брза испорака и точна испорака.

Производи

Соработувани клиенти