Leave Your Message
010203
Rreth kompanisë

PËR NE

Quanzhou ZanQian është një nga furnizuesit e besueshëm të rrobave të thurura dhe të endura.

Kam kënaqësinë t'ju prezantoj me ZanQian Garment Co., Ltd. Kjo është një kompani veshjesh me reputacion të mirë, e fokusuar në cilësinë dhe dizajnin profesional që integron industrinë dhe tregtinë. Kompania ndodhet në Quanzhou, Provinca Fujian dhe është themeluar në vitin 2021. Paraardhësi i saj ishte ZhiQiang Garment Co., Ltd. themeluar në vitin 2009. Ne kemi një gamë të gjerë veshjesh, kryesisht duke prodhuar biznese, xhaketa, veshje të jashtme dhe seri të tjera veshjesh. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 5000 metrash katrorë dhe ka 150 punëtorë të kualifikuar. Të kesh operacione në shumë vende është një dëshmi e suksesit tonë në industrinë e veshjeve.

shikoni më shumë 6530fc27uz
2009
+
KOMPANIA E THEMELUAR
NË VITIN 2009
5000
+
FABRIKA ZHVILLON NJË Sipërfaqe prej
5000 METRA KATROR
150
+
KOMPANIA KA MË SHUMË SE
150 PUNËDHËNËS
100000
+
PRODHIMI MUJOR I KOMPANISE
MUND TË ARRIN 100 000 VESHJE
partner-13gie
certifikatë-1v3w
certifikatë-2fcw
certifikatë-48rx
certifikatë-5sz3
certifikatë-353j
92 m
BVko3
01

ANGAZHIMI JONË

Sigurimi i cilësisë

Sigurimi i Cilësisë

Nga projektimi, zhvillimi deri te prodhimi dhe dërgesa, ne kemi kontroll të rreptë. Shkalla e produkteve të kualifikuara në testimin e produktit është më shumë se 98%.

premtim204n

Garancia e dorëzimit

Më shumë se 10 linja prodhimi, më shumë se 150 punëtorë dhe një prodhim mujor prej më shumë se 100000. Siguroni shpërndarje të shpejtë dhe shpërndarje të saktë.

Produktet

Klientë të bashkëpunuar